Oprijplaten Tiense Horeca en handelaars zijn ter beschikking.

De werkgroep Toegankelijk Tienen kan met enige trots melden dat een nieuw pakket oprijplaten beschikbaar is voor Tiense Horeca en handelaars. Het heeft een bijzondere inspanning gevraagd om ze te kunnen importeren, maar nu liggen er 15 oprijplaten klaar om verdeeld te worden.
De belettering met het logo van Toegankelijk Tienen en van onze sponsor ‘Ronde Tafel Tienen’ is afgerond (zie foto). Verschillende kandidaten zullen eerstdaags gecontacteerd worden om hen een GRATIS oprijplaat te leveren. Deze nieuwe reeks leveringen sluit aan bij de acties die vorige jaren door de werkgroep Toegankelijk Tienen werden opgezet. Nieuwe kandidaten kunnen zich bij voorzitter Paul Rabau (paul.rabau@proximus.be) melden.
De werkgroep heeft ook beslist oprijplaten uit te lenen voor korte momenten. Dat kan een privaat of publiek evenement (feest) zijn, een activiteit waar voor een kleine periode een oprijplaat gewenst is of waar er nood zou zijn om over een oprijplaat te kunnen beschikken. Die platen zullen tegen een lage huurprijs en waarborg aangeboden worden. Regelingen hieromtrent kunnen met de werkgroep afgesproken worden.
P. Rabau, voorzitter werkgroep Toegankelijk Tienen